123

Ge allt. Alltid.

Nordens bästa damliga.

SHE, Svensk HandbollsElit, har en långsiktig vision: Vi ska leverera Nordens bästa damliga.

Varje match ska bjuda dig på en fantastisk stämning och en närhet till spelet. SHE i stort ska utstråla gemenskap och bjuda in till delaktighet.

Det ska kännas inspirerande och självklart att följa dina hårt kämpande förebilder. Förebilder som ger allt. Alltid.

BK Heid

Handbollsföreningen BK HEID bildades 1946 som en kvartersklubb i västra Göteborg. I början av 60-talet kunde BK Heid för första gången presentera ett damlag i seriespelet. Damlaget spelade i huvudsak i div 2 och 3, men från mitten av 90-talet var det ett stabilt div 1 lag som 2006 vann div 1 och gick upp i Elitserien.

I år spelar damlaget för elfte året i rad i elitserien.

 

Boden Handboll IF

Boden Handboll gör sin andra SHE säsongen 17/18.

Vår målsättning är att etablera oss som ett stabilt elitserielag, och vår vision är att på sikt stå som svenska mästare. För att nå våra mål ska vi sträva mot kontinuerlig utveckling i vår organisation. Vi ska vara starka ambassadörer för vår klubb, vår stad och vår region och ständigt utveckla vår produkt för att öka intresset för handbollen.

 

Eslövs IK

Klubben bildades 1961 och det finns en stor barn och ungdomsverksamhet med totalt cirka 300 medlemmar. A-laget har 2 SM-guld 2001–2002 och 2002–2003 och spelade SM-finaler 2004 samt 2011. Laget innehar även ett antal silver och brons.

Spelare och ledare har fått en mängd utmärkelser såsom; Årets Idrottsskåning, Årets Försvarsspelare, Årets Komet och Årets Junior.

H65 Höör

H65 Höör är regerande mästare. H65 är en växande handbollsförening från Höör i mitten av Skåne. Klubben bildades 1965 och har cirka 500 medlemmar.

IK sävehof

IK Sävehof skall vara en förening av högsta kvalitet och är till för alla – såväl bredd som elit, ung som gammal och skapar gemenskap, glädje och engagemang.

Kristianstad HK

Våra sportsliga ambitioner är att vara nordöstra Skånes, västra Blekinge och södra Smålands alternativ inom damelithandboll. Vi erbjuder elitsatsningar för flickor från 15 år och uppåt. Vi är en pådrivare för att sprida damhandbollen till en allt större publik. Vi utvecklar en miljö där spelarna kan få ekonomiskt och socialt stöd för en lång satsning på sin elitkarriär.

 

Lugi handboll

LUGI HF är en ledande handbollsförening i Sverige med målsättning att nå minst semifinal varje säsong. Vägen till framgång ska gå genom utveckling och förädling av klubbens egna talanger samt att vi vill vara det självklara valet för elitsatsande ungdomar i närområdet.

Skara HF

Skara HF bildades 8 april 1993 som en sammanslagning mellan Hangelösa HF och Stenums IF.

Skuru IK

Framgångarna för tjejerna startade i början av 1970-talet. 1972-73 blev Skurus flickor bästa klubb i de dåvarande S:t Erikscupen och 1978 vann B-tjejerna den numera nedlagda 70-iaden. Därefter har tjejerna i Skuru IK handboll firat många triumfer. Under 80- och 90-talet har man varit Sveriges bästa flickförening i handboll. Efter tusenårsskiftet fortsätter framgångarna. Vi har tagit guld flera gånger i J-SM och U-SM. Damernas A-lag spelar i Elitserien sedan 1986 och har f.n. tagit hem 3 SM-guld.

Skövde HF

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

VÄsteråsIrsta HF

VästeråsIrsta (VI) är resultatet av en sammanslagning under 2011 av verksamheterna i IVH Västerås och Irsta HF. Det är ett samarbete som snabbt gav oss sportsliga framgångar och vårt damlag kommer spela i den högsta serien för 42:e säsongen i rad.

Önnereds HK

Önnereds IK startade handbollsverksamhet 1965, verksamheten startades i Önnered. Vi ombildade föreningen 1985 då handboll och fotboll skildes åt. Önnereds Handbollsklubb är vårt namn och vi håller sedan ombildningen till i stadsdelen Älvsborg i västra Göteborg där 90 procent av våra medlemmar bor.

Få senaste nytt från SHE!

Ta del av tävlingar, analyser och erbjudanden från SHEplay.se. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev här!

Du är uppskriven på vårt nyhetsbrev!